Olipas viikonloppu...Kaverit oli Tuskassa tai siinä edustalla istuskelemassa ja dokaamassa. Sit ne soitteli koko ajan kännipuheluita. Osasta ei saanut mitään selvää mitä ne siellä selitti, sit ku ei siitä sössötyksestä saanut selvää (kielenkannat oli vissiin vähän löysällä...) ni sit ne rupee huutaa siihen puhelimeen! Ei se auta asiaa jos puhuu muuten kuin ois muna suussa :D Sit perjantaiyönä heräsin ku miehen puhelin taas soi. Siinä vaiheessa rupes jo pikku hiljaa ärsyttää ku mulla oli seuraavana aamuna herätys ja töihin meno. Laitettiin sit puhelimet kii ja oltii koko viikonloppu puhelimet kii. Meidänkin oli tarkoitus alunperin sit lauantaina mennä sinne hengaa, mut ei me jaksettu vaan käytiin shoppailee ja oltii ihan vaan kotona. Sunnuntaina käytiin makoilee auringossa ja syömässä jätskit ja yhdet siiderit nauttimassa =) Ihana kesäpäivä oli! Puhelimet kii. Oli aika vapauttava kokemus. Ihan vain mies ja mä kahdestaan eikä kukaan häirinnyt meidän laatupäivää yhdessä :)

Illalla sit mies pelas koneella ja mä katoin telkkuu. Tuli se kotivideo-ohjelma. Se oli hauska! Nauroin vedet silmissä. Ihmiset on ihan hassuja =) Paitsi ne jotka oli tehty/näytelty/mukahauskoja, niitä en jaksanu kattoo. Ja se oli paras missä ne näytti ku ihmiset tanssi!!! Se oli ihan huippu! Musta on vaan niin ihanaa katsoo kun ihmiset tanssii... Fiilistelee musiikkia... Vauvatkin.. Ihania :) Hyvät naurut sain. Katson kyllä ens viikolla taas sen ohjelman. Se oli hauska.

Mut nyt on aamukahvit juotu ja täytyy rueta lähtee töihin kohtapuoliin. Jokohan tällä viikolla sais tietää saiko sen vakityöpaikan vai ei...!!!