Ilosaarirock on nyt sit rokattu läpi. Oli tosi kivaa. Perjantaina saavuttiin ja raviradan leirintäalueelle majoituttiin. Illat, yöt ja aamut oli tosi kylmiä ja palelti ihan kauheasti vaikka vaatetta oli kyllä mukana paljon. Sunnuntai aamuna sain tarpeekseni palelemisesta ja huonosti nukutuista öistä ja ilmoitin miehelle et ens yöks hotelliin. Siellä sai nukkua lämpöisässä sängyssä peiton alla ja aamiainenki kuului hintaan. Porvareita leikittiin, mutta tulin siihen tulokseen että 25-vuotiaana leirintäalueella ei jaksa olla. Tän ikäisen täytyy saada unta ja lepoa ja lämpöä. Möykkä ja kakan/pissan hajun annos tuli täyteen. Varmaan tullut sen verran mukavuuden haluiseksi tai jotain. Lauantaina käytiin nukkuu päiväunet kun ei vaa jaksanu. Sunnuntai menikin sitten ihan pöhnässä. Niin kai sitä vanhaks on tulossa että ei jaksa olla koko aikaa riekkumassa siellä.
Mutta oli tosi hyviä keikkoja!!! Ihan mieletön fiilis ja iloisia, hymyileviä ihmisiä paljon :) Aivan ihanaa! Parhaat keikat oli Leijonamiehellä & Putkimiehillä, Scar Symmetryllä, Katatonialla ja The Darknessilla. Tää oli siis lauantaina. Sunnuntaina sit parhaat palat oli Eläkeläisillä, Entombedilla, Nicole Willisillä ja Mudhoneylla. Mutta kaikista paras oli The Subs!!! Aivan loistava kiinalainen punkrockpoppoo!!!! Ihan mahtava =) Pettymyksenä oli puolestaan Negative, joka olisi mielestäni voinut soittaa niitä hittibiisejä kun kerta festarikeikalla oli. Ja Poets Of The Fall... Ihan hirveä. Levyllä tykkään tosi paljon, mutta livenä ihan järkky. En enää ikinä yritä mennä kattoo sitä livenä että pystyn kuuntelee sitä levyä kun tykkään niin paljon. Toi oli toinen kerta kun sen keikan yritin kattoo ja oli vielä hirveämpi kuin ekalla kerralla. hyi. ällö.
Mutta eilen illalla siis ajettiin kotiin. Oli pitkä ja uninen matka. Käytiin puolivälissä uimassa jossain. Vieläkin nukuttaa paljon ja kauhea väsymys päällä mutta pakko herätä ja mennä iltavuoroon töihin.. Myöhemmin ehkä vielä lisää ilosaarirockiraporttia tulee, kunhan on ehtinyt tarpeeksi palautua...


Ai niin ja siellä hotellin alakerrassa oli puhuva papukaija nimeltä Jaakko! Vai olikohan sen nimi Paavo...? No joka tapauksessa vislailtiin toisillemme ja se sano aina välillä et Jaakko. Jaakko. Jaakko. Hih, halvat huvit mullakin! En meinannu malttaa mennä nukkuu ku se oli niin hauska otus =)