Mulla oli eilen vapaa päivä. Kävin kirjastossa ja asioilla, näin ystävää. Syötiin jätskiä ja käytiin eläinkaupassa. Oli ihanaa nähdä häntä<3 Rakas ystävä!

Kirjastosta löysin yhden levyn, jota kuuntelin tosi paljon nuoruudessani. Silloin kuuntelin paljon punkkia, rokkia, heviä, hardcore, punkrokkii jne. Möykkää pääasiassa :D Mut sit tää levy jotenkin poikkesi tosi paljon siitä mitä normaalisti kuuntelin. Bändin nimi on Wilma ja solistina on Anna Kuoppamäki. Sanotukset biiseihin on Kuoppamäen kanssa tehnyt A.W. Yrjänä eli CMX:n solisti. Mä vaan tykkään niin kovin Anna Kuoppämäen äänestä. Se on jotenkin niin pehmeä, viettelevä ja kissa :) Ihana! Ja muutenkin Anna Kuoppamäki on jotenki hiljaa ollut mun idoli aina. Hänellä on ollut oma tyyli ja hänestä huoku itsevarmuus ja hyvä olo. Joskus aikoja sitten Imagessa oli hänestä haastattelu, enkä voinut ku ihailla häntä vielä enemmän sen jutun luettuani. Haluaisin löytää sen lehden jostain ja lukea uudestaan.
Kirjastosta tarttui mukaan myös Fiona Applea, Tori Amosta, Ismo Alangon Hallanvaara, Sielunveljiä ja pari kirjaa. Marianne Backlen Karma ja Majgull Axelssonin Huhtikuun noita. Toivottavasti on hyvät kirjat ;)

"... varjot jää miettimään
mitä sulle olla voisin
ehkä mitä tahdon toisin
kun mä sinun luokse jään.

sydän kiveä on vain
helmi kallioiden työnä
mutta tänä tuuliyönä
linnun pienen siinä sain..."  

 - Wilma: pieni kauneus-